Patyčių dėžutė

Patyčių dėžutė

Paslaugos vaikui ir šeimai

Geriausia mokytoja – praktika

Kovo 17 – oji kiek kitokia nei įprasta mūsų mokykloje — penktadienis nuspalvintas naujomis pažintimis ir smagiomis veiklomis. Šiandien mūsų mokinių savivaldos atstovai susitiko su ekonomikos mokslų daktaru Justinu Statkumi, gyvenančiu Akmenėje ir prieš tuziną metų baigiusiu Papilės gimnaziją.
Pažinties pradžioje mokiniai metė iššūkį savo sportą mėgstančiam svečiui ir pakvietė susiremti tinklinio mini „turnyre“. Gal ir ne krepšinis, bet pajudėti tikrai buvo progos — mokiniai kantriai aiškino žaidimo taisykles, net strategijos buvo mezgamos eigoje, tad gerų emocijų tikrai netrūko! 
Po žaidimo visi keliavome atsigaivinti ir užkąsti, o prie bendro stalo buvo ir kalbų apie Justino mokslo kelią, jo pasirinkimus, motyvaciją kurti ir gyventi ne kur kitur, o savame krašte. Apie savo mokslo patirtis taip pat kalbėjo ir mokyklos direktorė, Daiva Lunkevičienė, mokinių savivaldos kuratorė Algimanta Liudaitė. Pokalbio pabaigoje dar kartą buvo įvardintas esminis viso ko variklis — PAČIO žmogaus noras mokytis, bandyti naujus dalykus ir nebijoti klysti, svarbus pasitikėjimas ir gerbūvo kūrimas ne tik sau, bet ir aplink esantiems. 

Ačiū už laiką ir energiją Justinui Statkui, Daivai Lunkevičienei — belieka tikėtis ir daugiau tokių įkvėpiančių susitikimų! 

Organizavo: mokinių savivalda, Algimanta Liudaitė

Archyvas